Projekti

RUMENAČKA 134 – 140

U Rumenačkoj ulici, jednoj od značajnijih saobraćajnica u Novom Sadu, na broju 134-140 nalazi se još jedan novi Gra-Vet Invest stambeno-poslovni objekat. Kao i uvek, u skladu sa visokim arhitektonskim i građevinskim standardima, ovaj objekat konfiguracije Po+P+4+Pk odgovaraće svima onima koji od svog prostora za život i rad očekuju visoki kvalitet i funkcionalnost.

IMG-24cf969799e0fc911a47a25db1b0da05-VObjekat poseduje 52 stambene jedinice, 3 lokala pogodna za različite poslovne aktivnosti, kao i 19 garažnih i 29 parking mesta u dvorištu.

Lokacija u Rumenačkoj ulici, preko puta ABC marketa, predstavlja odličnu poziciju u delu Novog Sada koji je strateški lociran prema nizu mesta značajnih za život porodica i pojedinaca, kao i za posao. U  blizini nalaze se dve osnovne škole (’’Bora Prodanović’’ i ’’Petefi Šandor’’) , Dom zdravlja u Rumenačkoj ulici, Klinički centar Vojvodine, Novosadski sajam, jedna od najlepših zelenih površina u Novom Sadu, Futoški park, Sportski centar ’’Sajmište’’, Međumesna autobuska stanica i Železnička stanica. U neposrednoj blizini nalaze se i stanice više linija javnog gradskog prevoza, koje saobraćaju ka svim delovima grada. Rumenačka ulica locirana je na svojevrsnom raskršću između Detelinare i Novog Naselja (gde se nalazi novi objekat Lidla), zatim Limana, sve visoko frekventnih delova Novog Sada, sa jedne strane i Bulevara oslobođenja, jedne od glavnih saobraćajnih arterija grada i centra Novog Sada, sa druge strane.

Ovaj objekat moći će da pruži udoban život, bez buke i stresa,, ali i odličnu poslovnu lokaciju, kako zbog veličine samog objekta (52 stana), tako i zbog same lokacije.

Pozivamo Vas da nas kontakirate i zakažete Vašu posetu, kako biste se i sami uverili u ono što smo Vam u ovih nekoliko rečenica predstavili o našem stambeno-poslovnom objektu u Rumenačkoj ulici 134-140 u Novom Sadu.

UGAO JUG BOGDANOVE I TEKELIJINE, NOVI SAD

U jednom od najstarijih delova Novog Sada, na Podbari koja ubrzano prerasta u istinsku i sve popularniju urbanu oazu, na uglu ulica Jug Bogdanove i Tekelijine, nalazi se lokacija ovog stambenog objekta firme‘’Gra-Vet invest” d.o.o, spratnosti Su+P+3+Pk.

jug bogdana - tekelijina - prodaja stanovaOva lokacija je odlično saobraćajno povezana sa centrom grada – nalazi se na 3 minuta vožnje i 10 minuta lagane šetnje od njega. Sve to kroz delove starog Novog Sada, čiji se jedan od simbola, Almaška crkva nalazi u okruženju.

Pored vizuelnih i estetskih prednosti, ova lokacija poseduje sve potrebne preduslove za praktičan i kvalitetno uređen svakodnevni život: pored brojnih prodavnica i marketa u okolini, u nasem objektu, u Tekelijinoj broj 15 nalazice se  ‘’UNIVEREXPORT’’ megamarket u prizemlju, a u neposrednoj blizini su Temerinska i Kvantaška pijaca, osnovna škola Ivan Gundulić, vrtić , Dom zdravlja. Blizina Dunava i Keja žrtava racije predstavlja još jedno preimućstvo ove lokacije: čistiji vazduh, mogućnost bavljenja fizičkim aktivnostima i lagane šetnje do Štranda, najveće evropske plaže na Dunavu, što može biti posebno atraktivno u letnjim mesecima.

Lokacija je pogodna kako za porodice, tako i za poslovne namene, uzimajući u obzir odlične i brze veze sa centrom i ostalim delovima grada kao i izuzetno  mirnu i sigurnu atmosferu koju poseduje. U blizini se nalaze i autobuske stanice linija gradskog prevoza kojima se sa lakocom stize do svih delova Novog Sada.

Deo grada na kome se nalazi ugao ulica Jug Bogdana i Tekelijine nalazi se u sve bržem razvoju i formiranju kao specifične gradske celine, koju određuju položaj i visok kvalitet življenja. Očekujemo da će u narednom periodu dolaziti samo do veće ponude sadržaja i rešenja koja će sve to još više istaći.

 


UGAO ĆIRPANOVE 14. I KOSANČIĆ IVANA, NOVI SAD

U samom srcu grada, u pešačkoj blizini od centra (10 minuta), najznačajnijih gradskih saobraćajnih čvorova, stanica gotovo svih gradskih i prigradskih autobuskih linija, okružena izuzetnom koncetracijom različitih  sadržaja, kao sto su: marketi, tržni centri, škole, obdaništa, Klinički centar Vojvodine, restorani, fakulteti, zabava i rekreacija, Sajam i bazeni na Sajmištu, nalazi se lokacija još jednog objekta firme ‘’Gra-Vet Invest’’ d.o.o. Na pet minuta hoda nalazi se jedan od zaštitnih znakova Novog Sada, predivni Futoški park.

gra-vet-invest-cirpanova-stanovi

U sklopu samog objekta koji je spratnosti Su+P+4+Pk, u prizemlju nalazice se megamarket ’’UNIVEREXPORT ’’ na preko 1.000m2 povrsine.

Specifičnost ove premium lokacije jeste to da, iako je u neposrednoj blizini centra i Bulevara oslobođenja koji je jedna od glavnih saobraćajnica u gradu, kao i svih neophodnih i urbanih resursa potrebnih za lagodan gradski život, ova lokacija pruža i određenu izolaciju od gradske vreve. Stoga je izuzetno pogodna za porodični život kao i različite poslovne namene. Takođe, ova lokacije pruža i mogućnost konstatnog i širokog izbora u kvalitetu odabira različitih usluga i potreba za što kvalitetniji i lepši život.


BRAĆE RIBNIKAR 7-9, NOVI SAD

Render 1Ulica Braće Ribnikara u Novom Sadu predstavlja kako jednu od saobraćajnih žila kucavica grada, tako i izuzetno mesto za život i poslovanje. Lokacija zgrade “Gra-Vet Invest “d.o.o, spratnosti Su+P+4+Pk,  nalazi se na samom početku ove ulice, koja spada među najpoznatije u Novom Sadu i strateški spaja Futošku ulicu sa Bulevarom oslobođenja. Zato se može reći da se iz ulice Braće Ribnikara,na bilo koje mesto u Novom Sadu, lako i brzo stiže.

Najstroži centar grada nalazi se na laganih desetak minuta šetnje. U neposrednoj blizini nalaze se sportsko-poslovni centar SPENS, fudbalski stadion ’’Karađorđe’’, tržni centar ’’Merkator’’ kao i budući grandiozni šoping mol ’’Promenada’’ od 115,000 kvadratnih metara, čija izgradnja je u toku. U blizini su i pumpa, banke, pošta, vrtićii osnovna škola, a Klinički centar Vojvodine smešten je na petnaestak minuta hoda od ove lokacije.  Takođe, na pešačkoj udaljenosti nalaze se i Futoški park, novosadska zelena oaza, bazeni na otvorenom, kao i Novosadski sajam. Novosadsko kupalište ’’Štrand’’ takođe nije puno udaljeno od ove sjajne lokacije. Na od 3 do 10 minuta nalaze se autobuska stajališta za praktično sve najbitnije autobuske linije u gradu.

Sama ulica puna je najrazličitijih sadržaja potrebnih za moderan život –  brojni marketi, specijalizovane prodavnice, restorani, kafei…Deo Novog Sada u koji ulica Braće Ribnikar spada – Grbavica – posebno je popularan među mladima, zbog blizine Univerziteta, kao i među porodicama, zbog svog strateškog mesta u gradu.

 


UGAO TEKELIJINE I PATRIJARHA ČARNOJEVIĆA, NOVI SAD

28 sredjeni ps (1)Blizu  našeg novoizgradjenog objekta, u jednom od najstarijih delova Novog Sada, na Podbari koja ubrzano prerasta u istinsku i sve popularniju urbanu oazu, na uglu ulica Tekelijine i Patrijarha Čarnojevića, nalaziće se novi stambeno poslovni objekat, spratnosti Su+P+3+Pk.

Pored vizuelnih i estetskih prednosti, ova lokacija poseduje sve potrebne preduslove za praktičan i kvalitetno uređen svakodnevni život: pored brojnih prodavnica i marketa u okolini, UNIVEREXPORT-a,  u neposrednoj blizini su i Temerinska i Kvantaška pijaca, osnovna škola Ivan Gundulić, vrtić , Dom zdravlja. Blizina Dunava i Keja žrtava racije predstavlja još jedno preimućstvo ove lokacije: čistiji vazduh, mogućnost bavljenja fizičkim aktivnostima i lagane šetnje do Štranda, najveće evropske plaže na Dunavu, što može biti posebno atraktivno u letnjim mesecima.

Lokacija je pogodna kako za porodice, tako i za poslovne namene, uzimajući u obzir odlične i brze veze sa centrom i ostalim delovima grada kao i izuzetno  mirnu i sigurnu atmosferu koju poseduje. U blizini se nalaze i autobuske stanice linija gradskog prevoza kojima se sa lakocom stize do svih delova Novog Sada.

Deo grada na kome se nalazi ugao ulica Patrijarha Čarnojevića i Tekelijine nalazi se u sve bržem razvoju i formiranju kao specifične gradske celine, koju određuju položaj i visok kvalitet življenja. Očekujemo da će u narednom periodu dolaziti samo do veće ponude sadržaja i rešenja koja će sve to još više istaći.