Tekelijina 15

U jednom od najstarijih delova Novog Sada, na Podbari koja ubrzano prerasta u istinsku i sve popularniju urbanu oazu, na uglu ulica Jug Bogdanove i Tekelijine, nalazi se lokacija ovog stambenog objekta firme‘’Gra-Vet invest” d.o.o, spratnosti Su+P+3+Pk.

Ova lokacija je odlično saobraćajno povezana sa centrom grada – nalazi se na 3 minuta vožnje i 10 minuta lagane šetnje od njega. Sve to kroz delove starog Novog Sada, čiji se jedan od simbola, Almaška crkva nalazi u okruženju.

Pored vizuelnih i estetskih prednosti, ova lokacija poseduje sve potrebne preduslove za praktičan i kvalitetno uređen svakodnevni život: pored brojnih prodavnica i marketa u okolini, u nasem objektu, u Tekelijinoj broj 15 nalazice se  ‘’UNIVEREXPORT’’ megamarket u prizemlju, a u neposrednoj blizini su Temerinska i Kvantaška pijaca, osnovna škola Ivan Gundulić, vrtić , Dom zdravlja. Blizina Dunava i Keja žrtava racije predstavlja još jedno preimućstvo ove lokacije: čistiji vazduh, mogućnost bavljenja fizičkim aktivnostima i lagane šetnje do Štranda, najveće evropske plaže na Dunavu, što može biti posebno atraktivno u letnjim mesecima.

Lokacija je pogodna kako za porodice, tako i za poslovne namene, uzimajući u obzir odlične i brze veze sa centrom i ostalim delovima grada kao i izuzetno  mirnu i sigurnu atmosferu koju poseduje. U blizini se nalaze i autobuske stanice linija gradskog prevoza kojima se sa lakocom stize do svih delova Novog Sada.

Deo grada na kome se nalazi ugao ulica Jug Bogdana i Tekelijine nalazi se u sve bržem razvoju i formiranju kao specifične gradske celine, koju određuju položaj i visok kvalitet življenja. Očekujemo da će u narednom periodu dolaziti samo do veće ponude sadržaja i rešenja koja će sve to još više istaći.

0 Stan
Sort by:

No listing found.

Compare listings

Compare