Braće Ribnikar 7-9, Novi Sad

Ulica Braće Ribnikara u Novom Sadu predstavlja kako jednu od saobraćajnih žila kucavica grada, tako i izuzetno mesto za život i poslovanje. Lokacija zgrade “Gra-Vet Invest “d.o.o, spratnosti Su+P+4+Pk,  nalazi se na samom početku ove ulice, koja spada među najpoznatije u Novom Sadu i strateški spaja Futošku ulicu sa Bulevarom oslobođenja. Zato se može reći da se iz ulice Braće Ribnikara,na bilo koje mesto u Novom Sadu, lako i brzo stiže.

Najstroži centar grada nalazi se na laganih desetak minuta šetnje. U neposrednoj blizini nalaze se sportsko-poslovni centar SPENS, fudbalski stadion ’’Karađorđe’’, tržni centar ’’Merkator’’ kao i budući grandiozni šoping mol ’’Promenada’’ od 115,000 kvadratnih metara, čija izgradnja je u toku. U blizini su i pumpa, banke, pošta, vrtićii osnovna škola, a Klinički centar Vojvodine smešten je na petnaestak minuta hoda od ove lokacije.  Takođe, na pešačkoj udaljenosti nalaze se i Futoški park, novosadska zelena oaza, bazeni na otvorenom, kao i Novosadski sajam. Novosadsko kupalište ’’Štrand’’ takođe nije puno udaljeno od ove sjajne lokacije. Na od 3 do 10 minuta nalaze se autobuska stajališta za praktično sve najbitnije autobuske linije u gradu.

Sama ulica puna je najrazličitijih sadržaja potrebnih za moderan život –  brojni marketi, specijalizovane prodavnice, restorani, kafei…Deo Novog Sada u koji ulica Braće Ribnikar spada – Grbavica – posebno je popularan među mladima, zbog blizine Univerziteta, kao i među porodicama, zbog svog strateškog mesta u gradu.

0 Stan
Sort by:

No listing found.

Compare listings

Compare